ETA Gratus Smart 0028 90025

Kód: 0028 90025
Neohodnoceno
Značka: Eta
ZDARMAZDARMA 8 990 Kč –17 %
xHYBKpI
8 990 Kč –17 % 7 390 Kč / ks
Skladem

Multifunkční kuchyňský robot ETA Gratus Smart je chytrý pomocník do malé i velké kuchyně. Díky svému příslušenství vám bude vždy pravou rukou a ušetří vám spoustu drahocenného času.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Multifunkční kuchyňský robot ETA Gratus Smart je chytrý pomocník do malé i velké kuchyně. Díky svému příslušenství vám bude vždy pravou rukou a ušetří vám spoustu drahocenného času. Díky celokovovému provedení, včetně jeho vnitřních převodů, se na něj můžete spolehnout v každé situaci.

Uvnitř ukrývá 1 200W motor se stabilizátorem, který udržuje nastavené otáčky i při velkém zatížení. Rychlost otáček můžete přitom pohodlně ovládat pomocí otočného regulátoru nebo využít funkci PULSE pro okamžitou maximální rychlost.

Dokonalý pomocník v každé kuchyni

O perfektní zpracování obsahu mísy se postará planetární systém míchání, který spočívá v krouživých pohybech metly okolo vlastní osy, a navíc i okolo celé mísy. Všechny ingredience se tak dokonale promísí. K tomu přispívá i šlehací metla s prodlouženou pracovní částí, která dosáhne až ke stěnám mísy. Při práci s menším množstvím surovin pak oceníte možnost nastavení optimální výšky nástavců.

Nezbytnou součástí robota ETA Gratus Smart je velká nerezová mísa o objemu 5,5 l, která je kromě praktických držadel opatřena také průhledným krytem s otvorem. Ten vám umožní přidávat suroviny za chodu a zároveň eliminuje případné nečistoty v okolí spotřebiče.

Ušetří čas i námahu

Kuchyňský robot ETA Gratus Smart je vybaven třemi druhy metel, díky nimž vám práce v kuchyni půjde skutečně od ruky. Hnětací hák si poradí s tuhými a kynutými těsty, šlehací metla vyšlehá nadýchanou šlehačku i sníh z bílků a mísicí metla se postará o vše ostatní.

V příslušenství nechybí ani praktický mixér o objemu 1,4 l, který vám připraví vitamínové smoothie, krémové polévky či omáčky klidně každý den. Mixér je vyroben z odolného skla, nepohlcuje tak vůně ani pachy.

Všechno nekovové příslušenství můžete navíc snadno mýt v myčce nádobí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské roboty
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 11.09 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: