ETA Rubio 0491 90000

Kód: 0491 90000
Neohodnoceno
Značka: Eta
1 390 Kč / ks
Skladem

Úsporný ECO motor,1200 W, akční rádius 8 m, objem prostoru pro prachový sáček 2 l, sací hadice, aktivní ochrana chránící motor před spálením, signalizace plnosti prach. sáčku, měkčená kola, otočné kolečko o 360 °, výfukový molitanový mikrofiltr, sací pěnový mikrofiltr, sáček ETA Original.

Detailní informace

Detailní popis produktu

ETA Rubio 0491 90010, červená

 

ETA vám představuje sáčkový vysavač Rubio s úsporným a přesto výkonným ECO motorem o příkonu 850 W. Sací výkon lze regulovat podle vašich potřeb. Objem prachového sáčku činí solidní 2 litry, což bohatě postačí i na několik týdnů vysávání. Velkou výhodou je jeho kompaktnost, vejde se prakticky kamkoliv, a tak se jedná o ideální variantu především do malých prostor.

 

Malý, přesto výkonný

 

Díky 5m přívodní šňůře a 8m akčnímu rádiusu navíc tento model dosáhne všude, kde bude potřeba. Přední kolečko je otočné o 360° pro snadné otáčení vysavače a poskytne plynulý pohyb do všech stran. Pojezdová kolečka vysavače jsou měkčená a šetrná k hladkým podlahám. 2 parkovací polohy podlahové hubice usnadní uskladnění vysavače.

 


 

 

 

Klíčové vlastnosti:

 

  • ECO motor s příkonem 850 W pro úsporu energie
  • Kvalitní HEPA filtr
  • Akční rádius 8 m
  • Objem prachového sáčku 2 l
  • Otočné kolečko o 360° pro snadné otáčení vysavače
  • Měkčená pojezdová kolečka šetrná k hladkým podlahám

 

 

 

 Díky svým kompaktním rozměrům je ETA Rubio ideální do malých bytů, nebo například do studentských kolejí.

 

 

 

Pohodové vysávání

 

Díky praktickým rozměrům nízké hmotnosti 5 kg vám půjde vysávání hladce. Jakmile úklid dokončíte, využijete praktickou integrovanou rukojeť pro pohodlné přenesení vysavače. 2 parkovací polohy podlahové hubice usnadní jeho uskladnění.

 

 


 

 

 

Kvalitní filtrace

 

Filtrování zajišťuje kvalitní HEPA filtr, vstupní filtr motoru a prachový sáček. Signalizace na vysavači vás upozorní o nutnosti vysypání sáčku. ETA Rubio disponuje i bezpečnostní pojistkou chybějícího sáčku.

 

 


 

 

 

Příslušenství vysavače

 

Součástí balení vysavače je univerzální podlahová hubicepolštářová hubiceštěrbinová hubice a kartáček s jemnými štětinami. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sáčkové vysavače
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 5.8 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: