ETA Tiara II 2269 90000

Kód: 2269 90000
Neohodnoceno
Značka: Eta
990 Kč / ks
Skladem

Žehlicí plocha Eloxium – speciální hliníková deska tvořená řízenou oxidací hliníku vytváří jedinečné vlasnosti, jako je blesková vodivost tepla, optimální rozložení teploty po žehlicí ploše, vynikající kluznost, nepřilnavost

Detailní informace

Detailní popis produktu

Prádlo bude samo skákat na žehlicí prkno

 

Snadnější žehlení neexistuje, pokud si pořídíte žehličku ETA 2269 90000. I největší odpůrce žehlení uzná, že žehlit s touto žehličkou je komfortní a díky příkonu 2400 Wattů hlavně extrémně rychlé. Žehlicí plocha je z materiálu Eloxium, který je vyráběn z hliníku pro jeho dobrou vodivost tepla a je vyvinuta, aby lépe klouzala po povrchu, nepřichytila se ani na silonu a nepoškrábala se o zip či jiný předmět.

Nádržka na vodu má objem 450 ml a tak vyžehlíte i několik praček naráz. Abyste nemuseli jako zastara kropit prádlo kropenkou, pokropí ho za vás a navíc je vybavena parním výdejem až 40 g/min, který si regulujete stejně jako teplotu. Pokud by se materiál vzpíral vaší snaze o dokonalou rovnost, můžete využít parní ráz o síle 140 g/min. Na šaty jistě využijete možnost vertikálního napařování látek.

ETA 2269 90000 materiál Eloxium

 

Navržena pro maximální funkčnost

ETA 2269 90000 funkce DRIP STOP

Volba, zda budete žehlit s párou či nasucho, je pouze na vás. Vodu nalijete nálevkou klasicky z vrchu do dostatečně velkého otvoru, zapojíte přívodní kabel dlouhý 2,5 m, nastavíte si teplotu a parní výdej a počkáte na světelnou signalizaci, že je žehlička nahřátá dle vašeho přání. Funkce DRIP STOP proti odkapávání vody nepustí jedinou nechtěnou kapičku na látku. Žehlička má ergonomickou rukojeť a je tvarovaná pro snadné odložení.

Žehlicí deska má drážku pro jednodušší žehlení kolem knoflíků. Během používání vám nebude překážet přívodní kabel, který je opatřen výkyvnou průchodkou a otočným kloubem. Pro jednodušší uchování po použití navinete kabel na tělo žehličky.


Myslí za vás

 
ETA 2269 90000 je vybavena funkcí AUTO - SHUT OFF, která po převržení žehličky či její dlouhé neaktivitě přístroj vypne a nejenže vám ušetří el. energii, ale hlavně předejde možnému požáru. Nebudete ani muset utrácet za drahé přípravky na odvápňování, neboť tuto funkci má v sobě zabudovanou. Stejně tak SELF CLEAN systém pro vnitřní vyčištění žehličky. ETA 2269 90000 SELF CLEAN

Popis a parametry ETA 226990000
 
Vlastnosti
Materiál žehlicí plochy
Eloxium
Parní ráz
140 g/min
Variabilní nastavení páry
Ano
Automatické vypnutí
Ano
Samočisticí
Ano
Stálý výstup páry
40 g/min
Objem zásobníku vody
0,45 l
Bezdrátová
Ne
Cestovní
Ne
Odvápňovací systém
Ano
Anti-Drip systém
Ano
Vertikální napařování
Ano

Doplňkové parametry

Kategorie: DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1.48 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: